Epix Arcade opent haar virtual reality deuren

Arizone Sunshine VR Game

Bij Epix Arcade kun je een unieke Virtual Reality beleving instappen. Met behulp van Location Based VR, kun je met maximaal 4 spelers tegelijk vrij rondlopen in de arena. Met 100m² heb je genoeg speelplezier en vrijheid in de twee game modus. Het pand zit gevestigd in de Stormhoek 45, het oude Bruynzeels gebouw. En is op donderdag en vrijdag geopend van 15:00 tot 22:00 en op zaterdag tussen 12:00 en 22:00, op zondag zijn ze geopend tot 17:00. 

Arizona Sunshine spelen

Eén van de twee games is Arizona Sunshine een award-winning game. Stap met maximaal 4 spelers een post-apocalyptische wereld in om samen te vechten tegen de zombie apocalypse. Je hebt de keuze om met twee losse pistolen of één machinegeweer de arena in te stappen. Zorg ervoor dat jij en je teamgenoten de zombies verslaan en de missie behalen. Er zijn meerdere game modus te spelen, dus genoeg plezier!

Ghost Patrol spelen

De tweede game is Ghost Patrol. Dit is een meer kindvriendelijke VR experience. Color Ghosts zijn een angstaanjagend landhuis binnengevallen, waar gangen bewegen en meubels tot leven komen. Je gaat op pad met jouw Hue Blaster en een zaklamp om de jacht op de kleurrijke spoken aan te gaan. Tijdens de levels zijn er verschillende puzzelelementen te vinden die je moet oplossen om door het doolhof te komen. Werk samen met jouw teamgenoten en versla de Ghost King. Ghost Patrol is een spel voor elke leeftijd.

Boek nu jouw tickets voor een unieke VR beleving.

Eerste Escape Room in Zaandam

Sinds 2021 heeft Epix haar assortiment uitgebreid en kun je nu ook terecht voor andere spelmodes. Ben je op zoek naar een Escape Room Zaandam? Dat kan tegenwoordig helemaal in VR. De game mode heeft ruimte voor 2 spelers en 3 Escape Rooms, in verschillende moeilijkheden. Ben jij op tijd ontsnapt? 

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *